(Poistunut julkaisusta)

Keikkailevia baarityöntekijöitä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Oletko reipas ja punaposkinen pikku tonttu, joka kulkuset kilisten tanssahtelee joulupuun alla? Jos vastaus on kyllä, voit jäädä Korvatunturille. Tontuilla on joulun alla muuta hommaa –me palkkaamme ravintola-alan ammattilaisia.

Haemme BAARITYÖNTEKIJÖITÄ joulusesonkiin ja haluamme tonttuilijoiden sijaan töihin ihan oikeita tekijöitä, joilta löytyy kokemusta baaritiskin takaa. Ihannehakijallamme on asenne kohdallaan ja hän hallitsee sujuvasti ainakin perusdrinkit ja -cocktailit sekä kassatyöskentelyn. Pikkujoulusesonki on baarityössä kiireistä aikaa, joten myös ripeys ja hyvä paineensietokyky tulevat taatusti tarpeeseen.

Työskentely Opteamin kautta on joustavaa ja helppoa: Me tarjoamme sinulle vuoroja SEINÄJOEN ravintoloista ja baareista ja sinä valitset mitkä niistä otat vastaan. Keikkatyön lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Älä ole tonttu, hae Opteamille!

P.S. Tarve baarityöntekijöille ei pääty vain pikkujoulusesonkiin, joten jos olet kiinnostunut työskentelemään muutoinkin kuin vain joulunaikaan, ilmaise se hakemuksessa.