(Poistunut julkaisusta)

Keikkaileva lastenhoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haluatko tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä osana iloista ja osaavaa työyhteisöä? Ja, haluatko tehdä keikkaa kun sinulle sopii? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme keikkailevia LASTENHOITAJIA asiakkaallemme Kouvolaan.

Tarjoamme sinulle avoimia työvuoroja asiakkaamme päiväkotikohteissa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7.30 – 16.30 välille ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka. Voit ottaa vuoroja vastaan aikataulujesi mukaan ja sovittaa työn arkeesi juuri haluamallasi tavalla. Keikkatyön suurin etu on ehdottomasti monipuolisuus ja mahdollisuus tehdä töitä juuri sinulle sopivana aikana!

Työkohteenasi ovat vastuulliset, yksityiset päiväkodit Kouvolassa. Asiakkaamme päiväkodissa lapsiin keskitytään aidosti välittäen ja työyhteisössä ollaan kannustavia. Lastenhoitajana ohjaat päivän toimintaa, olet läsnä lapsille ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin. 

Millaisia lastenhoitajia etsimme? Olemme ylpeitä siitä, että keikkailevat lastenhoitajamme ovat iloisia ja positiivisella asenteella varustettuja, oma-aloitteisia työskentelijöitä. Lastenhoitajillamme on sopiva alan koulutus, kokemusta lastenhoidosta sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sen hankkimiseen ennen työn aloitusta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä takaavat viihtymisen työssä.

Oletko uusi keikkaileva lastenhoitajamme? Hae tehtävään viimeistään 01.11.2020 mennessä kotisivuiltamme www.personalhuset.fi. Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ole yhteydessä Katja Risuun p. 050 592 5575 tai katja.risu@personalhuset.fi. Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: keikkatyö, lastenhoito, päiväkoti