Keikkaileva lähihoitaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme keikkailevia LÄHIHOITAJIA Rovaniemelle.

Työtehtäviin sisältyvät tavanomaiset kotipalveluiden ja kotihoidon lähihoitajan työtehtävät, kuten asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen, lääkehoito ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. Lähihoitajana työskentelet asiakkaiden kotona itsenäisesti asiakasta kunnioittaen. Työtä on tarjolla arkena, iltaisin sekä viikonloppuisin.
 
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Edellytämme työssä ajokorttia. Eduksi luetaan voimassa oleva ensiapukoulutus.
 
Etsimme reippaita, luotettavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sujuva suomen kielen taito. Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoitotyöstä ja asiakkaiden kotona työskentelystä. Tehtävään perehdytetään hyvin ja tukenasi on muu tiimi sekä tiimin vastaava sairaanhoitaja.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Pieskä, 040 703 5730, hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot