(Poistunut julkaisusta)

Keikkaileva kokki
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018
Toimenkuva
Haluatko keikkailla ja tienata lisätuloja opiskelujesi tai toisen työsi ohella? Oletko kokenut kokki, jolta onnistuvat muutkin ravintolatyöntekijän tehtävät? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Etsimme tarvittaessa työhön kutsuttavia kokkeja ja muitakin keittiömaailman osaajia, pääosin kevätsesonkiin, erilaisiin tilaisuuksiin kiireavuksi ja muun muassa sairauslomien tuurauksiin. Työtehtäviisi kuuluvat asiakasyrityksissämme a la carte-annosten ja buffet-/lounasruokien valmistus sekä tarvittaessa muut ravintolatyöntekijän työtehtävät.
Odotamme sinulta
Edellytämme tehtäviin valittavilta henkilöiltä kokemusta kokin tehtävistä, ripeää työskentelyotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Motivaatio ja hyvä asenne ovat eduksesi. Lisäksi oma ajoneuvo on eduksi, koska kaikkiin työvuoroihin eivät julkiset kulkuneuvot sopiviin aikoihin kulje.
Muut tiedot
Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja tärkeää on, että klikkaat ko. työpaikkaa. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan ja samoin työvuoroja jaetaan hakuajan kuluessa sitä mukaa kuin niitä tulee.
Kesto
kevätsesongin ajan
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2018 mennessä.