Keikkaileva kassatyöntekijä
Kymen Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Kymen Seudun Osuuskauppa
Kymen Seudun Osuuskauppa on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka aloitti toimintansa 1.1.2013 kun haminalainen Osuuskauppa Ympyrä ja kouvolalainen Osuuskauppa Ympäristö yhdistyivät. Kymen Seudun Osuuskauppaan kuuluu monia kymmeniä kauppoja kuten S-Marketit, Prismat, Salet, ABC-Liikenneasemia, Sokoksia, auto- ja rautakauppoja ja hotelleja.
Toimenkuva
Kiinnostaako sinua joustavat työmahdollisuudet kaupan alan tehtävissä? Haemme asiakkaallemme keikkailevia kassatyöntekijöitä!
Voit olla opiskelija, joka hakee lisäansioita keikkaluonteisella työllä tai jo kokenut tekijä jolle osa-aikainen/keikkaluonteinen työ sopii hyvin elämäntilanteeseen.
Odotamme sinulta
Aiempaa kokemusta kaupan alan työstä et tarvitse, kassaharjoitteluvuoro järjestyy kauttamme uusille kassatekijöille.
Hyvät asiakaspalvelutaidot, aktiivinen työote ja reippaus ovat edellytyksinä kassaharjoitteluun valituille henkilöille.
Muut tiedot
Hygieniapassi, ikärajapassi ja Veikkaustaito ovat plussaa, mutta meidän kauttamme voit tarvittaessa suorittaa kaikki tarvittavat ammattikortit ja käytännön kassaperehdytys tehdään oikeassa toimintaympäristössä. Jos käytössäsi on oma auto, mahdollistaa se työskentelyn useammassa toimipaikassa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi 20.4. mennessä os. www.vmp.fi tai jos jo olet Eezy VMP:llä työnhakijana, merkitse nämä kaupan alan työtehtävät kiinnostaviksi. Lisätietoja saat soittamalla toimistollemme puh. (05) 535 4344. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistäänoin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
0-11pv
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@eezy.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.04.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1349140
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 20.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Lehtinen (heidi.lehtinen (a) eezy.fi)
  • Puhelin: 0440 450 812
  • Sijainti: Kouvola