(Poistunut julkaisusta)

Keikkaileva hoitaja kotihoitoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Nautitko ihmisläheisistä ja itsenäisistä hoitoalan tehtävistä? Entä voisiko yötyö sopia elämäntilanteeseesi? Hienoa, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme keikkailevaa HOITAJAA kotihoidon tiimiin Kirkkonummelle.

Hoitajan tehtävä sisältää monipuolisia ja vaihtelevia perussairaanhoidollisia työtehtäviä kotihoidon kentällä. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti, kunkin asiakkaan tilanne huomioiden. Tarjoamme tehtävään laadukkaan ja perusteellisen perehdytyksen, jonka jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti päivään ja iltaan.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja edellytämme hakijoilta hoitoalan tutkintoa. Kyseessä on liikkuva työ, joten löytyyhän sinulta myös ajokortti. Ennen töiden aloittamista sinun tulee suorittaa myös asiakkaamme lääkelupakokeet. Olet etsimämme henkilö, jos teet hoitotyötä sydämellä sekä ammattitaidolla ja kykenet itsenäisiin päätöksiin.

Tarjoamme työn vastuullisessa, täysin kotimaisessa yrityksessä. Sinut perehdytetään työhön ja käytettävissäsi on oman esimiehen sekä työtiimin tuki. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja työ on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla tai vaihtoehtoisesti sovitusti tilanteesi mukaan.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole suoraan yhteydessä Mikaela Mäkeen, 0405532130 tai mikaela.maki@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.