(Poistunut julkaisusta)

Keikkahommat kiikarissa? Tule meille töihin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt työntekijöitä erilaisiin keikkatöihin! Työvuorot sovitaan keikkakohtaisesti ja työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Kiinnostuksesi mukaan voit olla varastoapulainen tänään, keittiöapulainen huomenna ja ensi viikolla vaikka promootiotyöntekijä! Työjaksojen pituudet vaihtelevat päivän keikasta muutamaan viikkoon. Voit aina ottaa keikkoja vastaan omien aikataulujesi mukaisesti.
Odotamme sinulta
Sinulla on kova motivaatio päästä töihin, haluat näyttää kyntesi ahkerana työntekijänä ja päästä solmimaan tulevaisuuden suhteita eri alojen mielenkiintoisiin yrityksiin, saatat olla etsimämme henkilö!

Reippaalla ja joustavalla asenteella pärjäät pitkälle, aikaisempaa työkokemusta kaikkiin tehtäviin ei vaadita.
Koulutus ja työkokemus
Emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli sinulla on työturvakortti, B-luokan ajokortti tai oma auto käytettävissä, nämä lisäävät mahdollisuuksia työllistyä!
Muut tiedot
Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille, osa-aikatyöstä kiinnostuneille tai lisäansiota haluaville henkilöille. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ja HAE paikkaa! Lisää hakemukseen CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana. Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat toimistoltamme, puh. (05) 535 4344 tai kouvola@vmp.fi.
Kesto
Sopimuksen mukaan/ keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, 05 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2019 mennessä.