(Poistunut julkaisusta)

Keikkahommat hakusessa? Tule meille töihin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt työntekijöitä erilaisiin keikkatöihin! Työvuorot sovitaan projektikohtaisesti ja työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Kiinnostuksesi mukaan voit olla vaikkapa varastoapulainen tänään, muuttomies huomenna ja promootiotyöntekijä ensi viikolla! Projektien pituudet vaihtelevat päivän keikasta muutamaan viikkoon. Voit aina ottaa keikkoja vastaan omien aikataulujesi mukaisesti.

Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille, osa-aikatyöstä kiinnostuneille tai lisäansiota haluaville henkilöille.
Odotamme sinulta
Mikäli sinulla on kova motivaatio päästä töihin, haluat näyttää kyntesi ahkerana työntekijänä ja päästä solmimaan tulevaisuuden suhteita eri alojen mielenkiintoisiin yrityksiin, saatat olla etsimämme henkilö! Reippaalla ja joustavalla asenteella pärjäät pitkälle, aikaisempaa työkokemusta kaikkiin tehtäviin ei vaadita.
Koulutus ja työkokemus
Emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli sinulla on työturvakortti, B-luokan ajokortti tai oma auto käytettävissä, nämä ovat pelkkää plussaa! Tiesitkö jo, että nyt myös VMP:n kautta on mahdollista suorittaa työturvakortti puoleen hintaan!
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ja HAE paikkaa! Lisää hakemukseen CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin toimiston HR-koordinaattorit arkisin klo 9-15 p. 0403075100 tai Helsinki@vmp.fi
Kesto
Keikat sovitaan erikseen.
Lisätietoja
Saija Rättö, helsinki@vmp.fi, 0403075100
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.08.2018 mennessä.