Keikka on seikkailu, lähde elämäsi hillomatkalle!
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Hilloa - hilloa - hillooaa, mansikkahilloa etenkin! Kesä starttasi, marjat kypsyvät ja syksyn hillokausi lähenee. Missasitko kesätyön tai opiskelupaikan? Tai oletko muuten työnhaussa ja haluat kasvattaa lompakonkin hillotilannetta? Tsekkaa tämä, ja lähde elämäsi hillomatkalle Suonenjoelle!

Mutta mitä matkasi tuleekaan sisältämään? Hillomatka tarjoaa syksyyn elämäsi kokemuksen elintarviketyön parissa, ja etenkin niiden hillojen! Matkan alkajaisiksi sinut perehdytetään hillojen valmistukseen ja pakkauksen saloihin muutaman viikon perehdytyksellä, jonka jälkeen matka starttaa täydellä pöhinällä!

Matkallesi saat mukaan tekemisen meiningillä varustetun hillojengin, joka takaa huippumenon matkalla marjasta purkkiin. Meinigit pysyvät katossa ympäri vuorokauden, sillä hillojengi rokkaa 3-vuorossa, valmistaen ja pakkaillen. Välillä saatat löytää itsesi kirjailemassa SAP:iin tietoja meininkien ohessa, joten perus IT-taidothan sulla oli hallussa?

Matkalla Suonenjoelle autamme sinua asunnon etsinnässä, sillä jossainhan pitää majoittua, ennen kuin varsinainen hillomatka voi startata. Hillohommassa sulla toivotaan olevan hygieniapassi tai valmius sen suorittamiseen, toki tähänkin saat täyden tukemme! Muuta sulta ei vaadita, joten hillojengin asenne kainaloon ja mars kohti hilloja!

Hillomatkan on tarkoitus kestää 30.11.2021 asti, jotta hillot ehtivät kertyä lompakkoonkin. Hillomatkasi starttaa jättämällä hakemuksen alla olevan chatin kautta tai painamalla ”Hae työpaikkaa” -nappia. Matka Suonenjoelle voi alkaa nopeastikin.

Jäikö joku vielä arveluttamaan? Lisätietoja elämäsi hillomatkasta antaa Baronalta Aleksi Heinonen, aleksi.heinonen@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465580
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (aleksi.heinonen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0505764153
  • Sijainti: Helsinki, Kuusamo, Tampere, Mikkeli, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi, Vantaa, Pori, Joensuu, Suonenjoki, Tornio, Kemi