(Poistunut julkaisusta)

Keikanvetäjä Share Companyyn
Share Company / Share tastes & events oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Hei sinä tarjoilukokemusta omaava ravintola-alan henkilö! Kiinnostaisiko työskennellä yksityiselle työnantajalle ja tehdä hyvin itsenäistä ja vaihtelevaa työpäivää? Meillä on haussa keikanvetäjä, jolla on rohkeutta ja innokkuutta hoitaa erilaisia keikkoja ympäri pääkaupunkiseutua. Share Cateringin pääkeittiö ja toimisto sijaitsevat Helsingin Vartiokylässä, josta keikat pääsääntöisesti lähtevät.

Share Company on kahdeksan persoonallisen yrityksen kokonaisuus, joille laadukkaat raaka-aineet ja ensiluokkainen palvelu ovat itsestäänselvyys. Edellytämme sinulta aikaisemman tarjoilukokemuksen lisäksi suomen ja englannin kielitaitoa, itsenäistä työotetta ja halua ottaa vastuuta. Keikanvetäjällä tulee olla myös ajokortti ja kyky ajaa pakettiautolla. Jokainen tilaisuus on erilainen ja jokaisen taustalla erilainen asiakas, joten kyky mukautua muuttuviin tilanteisiin on erittäin tärkeää.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, valitulle työntekijälle on luvassa työvuoroja keskimäärin 60-90 h/3vko.

Kiinnostuitko? Tule mukaan Share Companyyn, jossa pääset tekemään töitä hyvin organisoidussa yrityksessä ammattitaitoisten ihmisten kanssa!

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi