(Poistunut julkaisusta)

Kehitysyhteistyön talouskoordinaattori
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haemme nyt palvelukseemme

kehitysyhteistyön talouskoordinaattoria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Lähetysseuran kehitysyhteistyön talouskoordinaattori vastaa järjestön koko kehitysyhteistyötä ohjaavan talousraamin suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Lisäksi hänen tehtävänään on koordinoida, että kehitysyhteistyön taloushallintoa koskevat ohjeistukset ja käytännöt ovat ulkoasianministeriön määräysten mukaisia. Tehtävä sijoittuu järjestön Helsingin toimistoon.

Kehitysyhteistyökoordinaattorin ydintehtävä on taloushallinto ja hän toimii muiden kehitysyhteistyökoordinaattoreiden tukena taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä, joskus tuki myös kumppaneille tulee kyseeseen. Tehtävään sisältyy myös koko järjestöä koskevien taloushallinnon ja järjestelmien kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä edellytetään vahvaa kokemusta taloushallinnosta ja kirjanpidosta. Kokonaisuuksien näkeminen on tärkeää. Vahva englannin kielen taito on edellytys, muu kielitaito on eduksi (esim. espanja ja ranska). Kokemus kehitysyhteistyön toimintaympäristöstä on eduksi. Järjestökentän ja UM:n ohjelmatukijärjestelmän tuntemus katsotaan vahvuudeksi.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 15.5.2018.  

Lisätietoja kehitysyhteistyöpäällikkö Mari Tuohimaa, mari.tuohimaa@felm.org tai puhelimitse 040 176 2044 perjantaina 9.3. klo 13-14 ja maanantaina 12.3. klo 10-12.

Sähköiset hakemukset tulee täyttää 18.3.2018 mennessä osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi/rekry.

Johtotehtävä -Johtaminen - Ulkomaantyö - Ulkomaat - Kehitysyhteistyö - Talous - Taloussuunnittelu - Koordinaattori - Lähetystyö - Vaikutus - Yhteiskunnallinen työ - Kansainvälinen työ - Kansainvälisyys - Kirkko - Kehitysmaa - Kirkollinen - Humanitäärinen työ - Yhteiskuntavastuu - Järjestö - Helsinki - Pääkaupunkiseutu