(Poistunut julkaisusta)

Kehitysyhteistyökoordinaattori
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo lähes 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi.

Haemme Helsingin toimistolle kehitysyhteistyökoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen vastuualueenaan kehitysyhteistyö Nepalissa.

Nepal on perinteisesti ollut yksi laajimpia yhteistyömaita Lähetysseuran kehitysyhteistyössä. Kehitysyhteistyömme Nepalissa elää voimakkaasti ajassa ja paikassa. Rakennamme uusia innovaatioita ja yhteistyömuotoja unohtamatta kontekstia sekä paikallista omistajuutta.

Kehitysyhteistyökoordinaattori vastaa Nepalissa tehtävän valtiorahoitteisen kehitysyhteistyötoiminnan toteutumisesta osana kehitysyhteistyöyksikköä. Tehtäviin kuuluu valtiorahoitteisten kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnointi läheisessä yhteistyössä alueella olevan työparin sekä paikallisten kumppaneiden kanssa. Kehitysyhteistyökoordinaattori toimii organisaatiossa sekä ulkopuolisissa verkostoissa oman vastuualueensa asiantuntijana erilaisissa työryhmissä ja muissa tehtävissä. Myös erilaiset kehittämistehtävät kuuluvat osaksi työnkuvaa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa englanninkielen hallintaa. Tehtävässä vaaditaan myös kehitysyhteistyön hankehallinnon taitamista.

Eduksi katsomme järjestökentän ja ulkoministeriön ohjelmatukijärjestelmän tuntemisen sekä kokemuksen tulosperustaisesta toiminnasta (Results-based management). Kokemus yhteistyöstä eri rahoittajien kanssa (esim. EU ja yksityinen sektori) ja hankkeiden toimeenpanosta on hyödyksi tehtävässä. Arvostamme lisäksi kenttäkokemusta kehitysyhteistyöstä sekä ymmärrystä Nepalin kehityskysymyksistä.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan roolin, mukavan työyhteisön sekä modernin ja viihtyisän työympäristön uudessa toimistossamme Länsi-Pasilassa.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 17.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyhteistyöpäällikkö Katri Leino-Nzau 8.10.2018 klo 10-11, puh. 040 835 4744 tai sähköpostitse katri.leino-nzau(at)felm.org.