(Poistunut julkaisusta)

Kehitysvastaava, talteenotto
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Haemme Metsä Fibren Kemin sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

TALTEENOTON KEHITYSVASTAAVAA (KEHITYSINSINÖÖRI)

vastaamaan talteenoton kehittämisestä.

Millainen työ sinua odottaa?

Kehitysvastaavana vastaat talteenoton kustannustehokkuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä tavoitteiden mukaisesti. Varmistat prosessin tehokkaan päivittäisen toiminnan yhdessä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa. Tavoitteenasi on tehtaan kapasiteetin korkea käyttöaste, kustannus- ja energiatehokkuus sekä korkea ympäristösuorituskyky. Teet myös tiivistä yhteistyötä laite- ja kemikaalitoimittajien kanssa. Huolehdit talteenoton prosessikehityksestä ja kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta sekä esisuunnittelusta. Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja olet aikaisemmin työskennellyt prosessiteollisuudessa. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisutaitoinen ja tavoitehakuinen. Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla Tehtaan kehitysvastaava Pekka Postille (p. 050 598 9012), jonka tavoitat parhaiten 3.6 klo 14-17 ja 10.6 klo 12-15

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 16.6.2019 asti. Onnea hakuun!

.