Kehitysvammaispappi
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Kirkkohallitus hoitaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä hallintoa, taloutta ja toimintaa. Kirkon ruotsinkielisen työn keskus on Kirkkohallituksen ruotsinkielisen työn palveluorganisaatio.

Kirkon ruotsinkielisen työn keskus hakee KEHITYSVAMMAISPAPPIA.

Kehitysvammaispapin tehtävä on tukea ja kehittää kirkollista toimintaa kehitysvammaisten keskuudessa. Kehitysvammaispapin tulee myös ylläpitää ja kehittää yhteyksiä seurakuntiin ja alan eri yhteistyötahoihin. Kehitysvammaispapilla tulee olla hyvät sosiaaliset ominaisuudet ja kyky tehdä työtä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Tehtävään valittavan tulee olla pappi Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa. Hänellä tulee olla dokumentoitu kokemus ja olla soveltuva kehitysvammaistyöhön. Kielitaitovaatimus on ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävä alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävän vaativuusryhmä kirkon palkkausryhmässä on 603. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista, valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työpaikan osoite on Kirkkohallitus, Kirkon ruotsinkielisen työn keskus, Eteläranta 8, Helsinki. Tiedusteluihin vastaa johtava Stefan Myrskog puh. 040 5311 275 tai johtaja Sixten Ekstrand 040 1426 674.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisen rekrytointipalvelun kautta os. evl.fi/tyopaikat viimeistään 8.4.2020 klo 15. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot