(Poistunut julkaisusta)

Kehitysvammaispappi
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Kirkkohallitus hoitaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä hallintoa, taloutta ja toimintaa. Kirkon ruotsinkielisen työn keskus on Kirkkohallituksen ruotsinkielisen työn palveluorganisaatio.

Kirkon ruotsinkielisen työn keskus hakee KEHITYSVAMMAISPAPPIA ajalle 1.9.2018 – 31.12.2020.

Kehitysvammaispapin tehtävä on tukea ja kehittää kirkollista toimintaa kehitysvammaisten keskuudessa. Kehitysvammaispapin tulee myös ylläpitää ja kehittää yhteyksiä seurakuntiin ja alan eri yhteistyötahoihin. Kehitysvammaispapilla tulee olla hyvät sosiaaliset ominaisuudet ja kyky tehdä työtä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Tehtävään valittava tulee olla pappi Suomen evankelis-luterilaisen kirkossa. Hänellä tulee olla dokumentoitu kokemus ja olla soveltuva kehitysvammaistyöhön. Kielitaitovaatimus on ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävä alkaa 1.9 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävän vaativuusryhmä kirkon palkkausryhmässä on 603. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työpaikan osoite on Kirkkohallitus, Kirkon ruotsinkielisen työn keskus, Eteläranta 8, Helsinki. Tiedusteluihin vastaa johtava asiantuntija Stefan Myrskog puh. 040 5311 275 tai johtaja Sixten Ekstrand 040 1426 674.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisen rekrytointipalvelun kautta os. sakasti.fi/tyopaikat viimeistään 25.5.2018 klo 15. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.