(Poistunut julkaisusta)

Kehitysvammaisohjaajan sijaisuus
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. 
Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme 
eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, 
sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko 
Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain 
MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen 
joukkoomme! 

Etsimme Turkuun ohjaajan sijaisuuteen iloista ja osaavaa henkilöä ainakin syyskuun loppuun saakka. Kohde on ympärivuorokautinen palveluasumisyksikkö kehitysvammaisille aikuisille. Asukkaita on yksikössä noin 15 ja monet ovat vaativia autisteja tai psyykkisen vamman omaavia. 

Toivomme hakijalla olevan aiempaa kokemusta mielellään vammaistyöstä ja mahdollisuus tehdä kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työyhteisö on tiivis ja kerrallaan työvuorossa on kuusi henkilöä. 

Odotamme ohjaajalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa ja Valviran laillistusta. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. Lisäksi toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suomenkielen osaamista ja ihmisen itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa asennetta.

Tarjoamme kiinnostavan työn, joustavat työajat, kivan työyhteisön ja asiallisen palkkauksen. Työ alkaa mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää pikaisesti. Kerro millaista työtä olet aiemmin tehnyt, millainen persoona olet ja millaista osaamista sinulla on.