Kehityspäällikkö
Metsä Wood

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Haemme nyt oma-aloitteista ja aktiivista

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen Metsä Woodin Operational Excellence -teamiin.

Ensisijaisesti toimipaikkasi sijaitsee Punkaharjulla, mutta myös muut Metsä Woodin tehdaspaikkakunnat Suomessa (Äänekoski Suolahti, Lohja) ovat mahdollisia. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka.

Millainen työ sinua odottaa?

Kehityspäällikkönä tuet Metsä Woodin tehtaita kehitysprojekteissa, tuotannon ongelmien ratkaisussa sekä tuotannon ja tuotantoa tukevien järjestelmien kehittämisessä. Käytännössä osallistut tuotannon kehitysprojekteihin, jotka voivat olla esim. pieninvestointien tukemista, toiminnan ja/tai tekniikan kehittämistä laitteen käyntiasteen parantamiseksi, ideointia laadun tai läpimenon kehittämiseksi, tuotantoa tukevien digitaalisten järjestelmien kehitystä yhdessä tuotannon johdon kanssa jne. Lisäksi riippuen taustastasi, voit olla mukana myös tuotekehityksen projekteissa avustamassa T&K tiimiä tai mahdollisesti vetämässä projekteja. Olet myös osaltasi mukana ottamassa käyttöön Metsä Groupin yhtenäistettyjä liiketoimintaprosesseja.

Millaista osaamista etsimme?


Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen korkeakoulututkinto (AMK tai yliopistotutkinto) ja työkokemusta teollisuudesta. Kokemus esimiestyöstä ja/tai lean-työkalujen käytöstä on etu tehtävän suorittamisessa. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja ulospäinsuuntautunut yhteistyötaitoinen tekijä. Sinulla on valmiudet haastaa olemassa olevia toimintatapoja ja tuottaa kehitysideoita toiminnan parantamiseksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista ja matkustusvalmiutta.


Miksi Metsä?

Kestävä kehitys, digitaalisuus ja uusiutuvien materiaalien kasvava kysyntä ovat mullistaneet metsäalan. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!

Haluatko kuulla lisää?


Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tuotannon erinomaisuudesta ja T&K:sta vastaavalle johtajalle, Milla Hintikalle (p. 050 406 6501 tai milla.hintikka@metsagroup.com)

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 14.5.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449867
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Punkaharju