Kehityspäällikkö
YIT Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Etsimme nyt

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Toimitilarakentamisen pariin Helsinkiin

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko liiketoiminnan kehittämisestä nauttiva muutoksentekijä, joka tuntee toimialamme kuin omat taskunsa? Tule kehityspäälliköksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme – todelliselle aitiopaikalle kehittämään rakennusalan johtavan talon liiketoimintaa.

Kehityspäällikkönä osallistut Toimitilat-segmentin teollisen rakentamisen ja logistiikan kehittämiseen. Toimit tärkeässä roolissa työmaiden tukena erityisesti tahtituotannon suunnittelun ja toteutuksen sekä tahtiaikataulutusohjelmiston parissa. Tehtäväsi on kehittää rakentamisen työpaketteja sekä kouluttaa ja tukea työmaita LEAN-työkalujen käytössä.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä roolissa, kun sinulla on järjestelmällinen ja analyyttinen ote yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen. Sinulla on rautainen kyky vakuuttaa, johtaa ja viedä projekteja maaliin. Ratkaiset kehitystyön pulmatilanteita innovatiivisesti ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan korkeakoulututkintoa (AMK/DI) sekä vahvaa aiempaa kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä työstä rakennusalalta. Tahtiaikatauluohjelmistojen ja teollisen rakentamisen tuntemus katsotaan eduksi.

Miksi YIT?

YIT:llä sinulle on tarjolla avarat mahdollisuudet strategiseen ja tulokselliseen tekemiseen sekä toimintatapojemme kehittämiseen. Onnistumisia ei synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita kehitysjohtaja Juho Siitoselle, puh. 040 647 4523 (ma 1.3. klo 9-11 ja ti 2.3. klo 14-16).

Hae tehtävään 5.3.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427222
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juho Siitonen
  • Puhelin: 040 647 4523
  • Sijainti: Helsinki