KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
Istekki Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä yli 650 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti vahvana sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Olemme merkittävässä roolissa myös julkisen terveydenhuollon tietojärjestelmien välisten integraatioiden kehittämisessä.

Haemme nyt joukkoomme tietojärjestelmien väliseen integrointiin keskittyvää kehityspäällikköä.

Keskeisenä tehtävänäsi on selvittää ja ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa hyödyntävät integraatiotarpeet ja mahdollisuudet, toimia myyntiprosessissa teknisenä asiantuntijana sekä suunnitella tekniset ratkaisut yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Teet asioita tiiminä yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa, mutta kykenet tarpeen mukaan myös itsenäiseen asiakasta konsultoivaan työhön. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua projekteissa integraatioarkkitehtina toimiminen.

Edellytämme vankkaa kokemusta tietojärjestelmien välisten integraatioiden suunnittelusta ja toteuttamisesta nykyaikaisella integraatioalustalla. Toivomme innovatiivista otetta kehittämiseen sekä palavaa halua oppia asiakkaan toimintaa ja integraatioihin liittyviä teknologioita. Tiedostat kokonaisarkkitehtuurin merkityksen ja hallitset integraatioarkkitehtuurin kuvaamisen. Eduksesi katsomme kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon integraatioista sekä tietämyksen siellä käytettävistä standardeista.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Jyrki Tirkkonen, jyrki.tirkkonen@istekki.fi, 0444341126

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426303
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio