(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Lappeenrannan Energiaverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020


Haemme Lappeenrannan Energiaverkoille vakituiseen työsuhteeseen älykkäiden verkostojen kehityspäällikköä.

Kehityspäällikkönä kehität sähkön, veden ja lämmön verkostojen hallintaa eri mittaus- ja automaatioratkaisuilla yhteistyössä verkostopäälliköiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat asiakasmittauksista sekä niiden kehittämisestä siten, että ne täyttävät kaikki nykyaikaiset etäluennan ja luotettavuuden vaatimukset.

Sinulla on korkeakoulutasoinen koulutus energiatekniikan tai tehtävään soveltuvalta alalta tai olet AMK-insinööri ja hankkinut työkokemuksellasi vastaavan osaamisen.

Lappeenrannan Energiaverkkojen johtoryhmän jäsenenä hahmotat mahdollisuuksia tai kokonaisuuksia ja kehityskohteita, joihin etsit edistyksellisiä ja toimivia ratkaisuja. Sinulla on halu olla mukana kehitysprojekteissa sekä kykyä tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta itsenäisesti kuitenkin yhteistyössä ja kiinteänä osana muuta organisaatiota.

Pidämme tärkeänä, että ymmärrät kokonaisvaltaisesti laadukkaan palvelun ja asiakaskokemuksen arvon ja näet asiat myös asiakkaan näkökulmasta. Lappeenrannan Energiaverkkojen asiakkaat nauttivat luotettavista ja älykkäistä verkostoista, joiden toimintavarmuus ja turvallisuus ovat maailman kärkiluokkaa. Tehokkaat verkostot mahdollistavat kehityksen kohti älykästä yhteiskuntaa ja kohti kestävän kehityksen älykkäitä koteja.

Työsuhdetyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, aloitus sopimuksen mukaan
Hakuaika:  20.11.-6.12.2020

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arto Taipale, puh. 040 743 2350, arto.taipale@lreoy.fi