Kehityspäällikkö
Go On Asiantuntijapalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsimme asiakkaallemme TAMMER-AUTOLLE suorarekrytointina uuteen tehtävään

  

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

  

Toyota Autotalot Oy Toyota Tammer-Auto on 75 vuotta Tampereen alueella toiminut autokaupan ja -palveluiden jälleenmyyjä. Toyota Tammer-Auto kuuluu Toyota yhtiöihin ja on Toyotan maahantuonnin omistama autotalo. Tammer-Auto edustaa ja myy uusia Toyota- ja Lexus -autoja sekä valikoituja käytettyjä autoja. Automyynnin lisäksi tarjontaan kuuluvat kattavat pikahuolto-, huoltokorjaamo-, varaosa- ja korikorjauspalvelut sekä Toyota Rent autonvuokrauspalvelut. Tällä hetkellä Tammer-Autossa työskentelee lähes sata alan ammattilaista. Hatanpään toimipisteen lisäksi Tammer-Autolla on huoltokorjaamo myös Ylöjärven Elovainiolla.

  

Toyotalla asiakas asetetaan joka tilanteessa ykköseksi ja tätä periaatetta noudatetaan kaikissa toiminnoissa autojen valmistuksesta asiakaspalveluun. Kehityspäällikkönä pääset kehittämään koko liiketoiminnan prosesseja sekä palveluita asiakkaan tarpeet huomioiden. Autobisnes on murroksessa ja kehityspäällikön tehtävässä pääset vaikuttamaan ja jalkauttamaan erilaisia projekteja liittyen henkilöstöön, digitalisaatioon, ympäristö- ja laatujärjestelmien sisäiseen auditointiin ja ylläpitoon sekä järjestelmäkehitykseen.  

  

Odotamme sinulta:

-tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

-kokemusta palveluiden kehittämisestä (asiakaspalvelu, myynti, liiketoiminta)

-innostunutta ja toimeentarttuvaa otetta – kehitysprojektit maaliin!

-kiinnostusta tulevaisuuden suunnista ja luovaa ideointia

-itsenäistä ja ratkaisuhakuista työskentelyotetta

  

Toyotan toimintatavoista on otettu ennenkin mallia ja nyt tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehityksen kärkeen viemään asiakkaan huolenpitoa seuraavalle tasolle! Vaikka tehtävä on uusi, et ole tehtävässä yksin eli apua ja sparrausta saat koko asiantuntevalta tiimiltä. Tammer-Autossa sinua odottaa rento työyhteisö ja useita etuja, kuten; auto-, vaate-, osto-, puhelinetu ja hyvä työterveyshuolto.

  

Laita hakemus jo tänään tai ihan viimeistään 6.12.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Asiantuntijapalveluiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379, ma 23.11 klo 14-15 ja pe 27.11 klo 9-10.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401151
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere