(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sähköisen asioinnin toiminnan ammattilainen, joka etsii mielenkiintoista työtehtävää?

Istekki panostaa merkittävästi asiakkaidensa palveluiden sähköistämiseen, hyödyntäen monipuolisesti eri palvelukanavia. Tavoitteenamme on tarjota monipuolisesti sähköisen asioinnin palveluita kaikille asiakkaillemme.

Osa-alue sisältää mm. sairaanhoitopiirien sekä kuntien ja kaupunkien sähköisen asioinnin kehittämisen, taustajärjestelmien integraatiot sekä kansalliset tietovarannot ja suomi.fi -palvelut.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sähköisen asioinnin liiketoiminnan KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ. Toimit Istekissä osana laajaa sähköisen asioinnin osaajajoukkoa ja omassa roolissasi em. asiakkuuksien, toimittajien ja muiden sidosryhmien keskipisteessä.

Keskeisenä tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaidemme palvelutuotanto ja sähköiseen asiointiin liittyvät kehittämistarpeet, toimia myyntiprosessissa teknisenä asiantuntijana sekä suunnitella uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden, kumppaneiden ja asiantuntijoidemme kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, liiketoimintapäälliköiden, muiden kehityspäälliköiden sekä asiantuntijoidemme ja liiketoimintajohdon kanssa.

Arvostamme aitoa kiinnostusta, osaamista ja kokemusta seuraavista asioista:

  • Avoimuutta, rohkeutta, näkemyksellisyyttä ja johtajuutta uusien toimintaa tehostavien ratkaisujen kehittämiseksi asiakkaillemme
  • Näyttöjä sähköisen asioinnin ratkaisujen kehittämisestä julkishallinnon asiakkaille
  • Osaamista Istekin käyttämistä moderneista verkkoasiointialustoista ja julkaisunhallintajärjestelmistä (mm. Liferay, Sharepoint, Office 365)

Lisäksi mahdollinen kokemuksesi mobiiliapplikaatioiden liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä katsotaan eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Sami Niskanen, puh. 0408080957 ke 21.10 klo 9-12 ja ke 28.10 8.30-10.30.