(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme Metsä Fibrelle kahta

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Metsä Fibren Liiketoiminnan kehittäminen -osaamiskeskukseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Kehityspäällikkönä osallistut Metsä Fibressä sekä nykyisten että uusien prosessien ja tuotteiden  kehittämiseen. Työskentelet tuotannon ja tutkimuksen rajapinnassa ja autat tehtaitamme toimimaan edelläkävijöinä ja parantamaan suorituskykyään kestävän kehityksen mukaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä alan teknologiaosaajien, ulkoisen tutkimusverkoston asiakkaidemme sekä muiden arvoketjuun kuuluvien toimijoiden kanssa. Työtä tehdään kehitysprojekteissa osana ammattitaitoista ja kannustavaa liiketoiminnan kehittämisen tiimiä läheisessä yhteistyössä Metsä Fibren muiden ammattilaisten kanssa.

Tehtävässäsi raportoit tutkimusjohtajalle. Tehtävä sijaitsee ensisijaisesti Metsä Fibren tehdaspaikkakunnalla tai pääkonttorillamme Espoossa.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto kemiassa, kemian tekniikassa tai sellutekniikassa ja prosessikemian osaamista. Hallitset perusteet prosessien taselaskennasta ja/tai prosessimallinnuksesta. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksesi teollisista prosesseista, erityisesti sellun keitto- ja valkaisuprosesseista tai talteenottoprosesseista.

Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja yhteistyökykyinen. Omaat hyvän ongelmanratkaisu- ja paineensietokyvyn vaativissa ja yllättävissäkin tilanteissa. Olet kiinnostunut työskentelemään käytännönläheisesti tehtaillamme ja viet sovitut asiat loppuun saakka. Kommunikoit vakuuttavasti sekä haluat kehittyä työssäsi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. 

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita sellutuotannon kehittämisen parissa sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!

Haluatko kuulla lisää? soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Anna Suurnäkki (p.040 525 7432). Tavoitat hänet parhaiten torstaina 10.9.2020 klo 15.30-16.30, tiistaina 15.9.2020 klo 15.00-16.00 ja maanantaina 21.9.2020 klo 9.00-10.00.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 27.9.2020 saakka. Onnea hakuun!