(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Porvoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme Porvoon kaupunkiin kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kehityspäällikkönä ohjaat vastuualueellesi kuuluvan toimialariippumattoman kehitystoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimit kehitysjohtajan alaisuudessa osana kehitysyksikköä ja pääset toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti yhteistyössä toimialojen kanssa kehittäen koko kaupungin toimintaa.
Työsi painottuu tietojohtamisen kehittämiseen - Porvoon kaupungin digiohjelmassa tiedolla johtaminen on yksi keskeisistä teemoista.

Kehityspäällikkönä vastaat
- Porvoon kaupungin tietojohtamisen kehittämisestä
- tietoarkkitehtuurin käyttöönotosta
- kaupungin tietopolitiikan ja tietotilinpäätöksen suunnittelusta ja toteuttamisesta
- arkkitehtuurihallinnan kehittämisestä, erityisesti tietoarkkitehtuurin osalta.

Tehtäviisi kuuluu myös
- tukea organisaatiota saavuttamaan tietojohtamiseen tarvittavia kyvykkyyksiä
- osallistua tai ohjata erikseen määriteltyjä kehitysprojekteja
- kartoittaa toimialojen digitalisointiin liittyviä tarpeita ja kehitysyhteistyössä löytää ratkaisut haasteisiin
- toimia kehitysyksikön edustajana asiakastilaisuuksissa ja työryhmissä.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa. Eduksi katsomme näyttöä tuloksellisesta toiminnasta tiedonhallinnan tehtävissä - tietojohtamisen keinojen hyödyntämistä käytännön työn johtamisessa sekä visualisointityökalujen vahvaa osaamista (esim. PowerBI ja Qlik).

Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on hyvät käytännössä osoitetut yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Otat rohkeasti esille kehittämiskohteita ja viet aloittamasi asiat suunnitelmallisesti loppuun saakka hyvässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Kirjallinen ja suullinen suomen ja ruotsin kielen taitosi on sujuvaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää Porvoon kaupungin toimintaa tiedon johtamisen keinoin ja siten osaltaan olla tukemassa asukkaiden hyvinvointia. Osaamisesi tukee myös kansallisia kehityshankkeita.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen työehtosopimuksen mukaan (KVTES).

Valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 23.9.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kehityspaallikko-285191/