(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Haemme Helsinkiin Ilmalaan HSY:n tietohallinnon uuteen digitalisaatiotoimistoon

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tietohallintopalvelut vastaavat toimiala- ja tulosaluekohtaisten sekä HSY:n yhteisten tietojärjestelmien toimintaedellytyksistä sekä järjestelmien kehittämiseen liittyvästä tietohallinnon asiantuntemuksesta. 

Työlläsi on laajat vaikutukset palvelujemme toimivuuteen. Toimit projektipäällikkönä monipuolisissa erityisesti asiakaspalvelun ICT-hankkeissa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  •     hankesuunnittelu, teknisten ratkaisujen evaluointi ja koordinointi
  •     ICT-kehitystarpeiden kartoittaminen ja vieminen eteenpäin yhdessä toimialojen kanssa
  •      vastuullasi olevien tietojärjestelmien ja niihin liittyvien prosessien kehityssuunnitelmien laatiminen
  •     ICT arkkitehtuurin ja sen käytäntöjen edistäminen
  •     yhteistyö ICT-palvelutoimittajien kanssa
  •     ja ennen kaikkea hankkeen vieminen eteenpäin HSY:n projektikäytäntöjen, projektisuunnitelman ja aikataulun mukaisesti.

Edellytämme:

  •     tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  •     käytännön kokemusta ICT-projektien vetämisestä
  •     hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja sekä jatkuvaa halua kehittyä.

Kokemus palveluprosessien kehitystehtävistä ja haastavien muutosprojektien läpiviennistä luo hyvän pohjan tehtävän hoitamiselle. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisuhakuinen toimintatapa ja aloitteellisuus ovat lähtökohtia tehtävässä onnistumiseen. Kokemus Suomi.fi-verkkopalvelusta ja Palvelutietovarannon käytännön hyödyntämisestä ovat sinulle etuina tehtävässä. Lisäksi arvostamme projektinhallintasertifikaatteja tai vastaavaa koulutusta. 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa ja meillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa digikehityspäällikkö Jari Matero, puh. 050 4830 614 (parhaiten tavoitettavissa 26.8. klo 14–15 ja 3.9. klo 14–15).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 7.9.2020.