(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kehityspäällikköä vastaamaan työtapaturmavakuutuksen järjestelmä- ja palvelukehityksestä.

Kehityspäällikkönä suunnittelet kehitystöitä ja osallistut järjestelmäkehityshankkeisiin ketterän kehittämisen mallin mukaisessa liiketoiminnan projektipäällikön roolissa.
Tehtäviisi kuuluu liiketoimintavaatimusten kuvaaminen ICT kehityshankkeisiin liittyen, määrittelyiden tekeminen yhteistyössä kehityspalveluiden ja järjestelmätoimittajien kanssa. Tavoitteenasi on tuotteiden, palveluiden, prosessien ja työkalujen kehittäminen tulevaisuuden tavoitetilan mukaisiksi.
Olet osa LähiTapiolan Vahinkoyhtiön lakisääteisten henkilövakuutuspalveluiden kehitys- ja johtotiimiä, joiden kanssa työskentelet tiiviissä yhteistyössä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Odotamme sinulta

  • Lakisääteisten henkilövakuutusten ja järjestelmäkehittämisen tuntemusta
  • Ymmärrystä yritysasiakasliiketoiminnasta
  • Hyvät suunnittelu- ja analysointitaidot
  • Erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja eri sidosryhmien kanssa
  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Aktiivista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa

Tarjoamme

Kehityspäällikkönä työsi on itsenäistä ja haasteellista. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi kehittymällä prosessien ja järjestelmien syväosaajaksi. Vastuualueesi vakuutuslajien yhdistetty vakuutusmaksutulo on yli 160 M€, joten työlläsi on iso merkitys LähiTapiolan yritysasiakasliiketoiminnalle. Kehityspäällikön vastuulla olevien projektien haarukka on suuri vaihdellen pienkehitystöistä isoihin hankkeisiin. Tehtävässä sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa kehityksen suuntaan ja saada konkreettisia parannuksia aikaan asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tukenasi on erinomainen työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Juho Vilokki puh. 0505355826 tai sähköpostitse juho.vilokki@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.8.2020 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan

HUOM! Olemme olleet onnekkaita, kun meille on hakenut todella monipuolisella työkokemuksella varustettuja henkilöitä. Olemme käyneet hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja etenimme muutaman hakijan kanssa haastatteluihin. Löysimmekin jo juuri tähän tehtävään sopivan henkilön, jonka tausta ja persoona vastasi juuri sitä mitä etsimme. Suljemme siis avoimen tehtävän nyt hieman ennen hakuajan päättymistä.