(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Haemme noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen vanhenpainvapaan sijaista Sanoman B2B-toimintojen mainosteknologioiden kehityspäälliköksi (Development Manager, Ad Tech). 

Toimenkuvaasi kuuluu Sanoman digimainonnan teknologioiden ja tuotteiden kehittäminen. Huolehdit omalta osaltasi, että meillä on käytössä parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan toteutuksiin. Haastat nykyistä toimintaamme kohti yhä vaikuttavampia ja näkemyksellisiä mainosmahdollisuuksia. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä teknologiakumppaneiden kanssa ja varmistat, että saamme heidän nykyisistä ja tulevista tuotteista mahdollisimman hyvän hyödyn irti. Työskentelet mainosteknologiatiimissä muiden osaavien kehityspäälliköiden kanssa ja työlläsi on vaikutus koko digitaalisen mainosmarkkinan kehitykseen. Olet keskeisessä roolissa Sanoman digitarinassa ja mukana mahdollistamassa kotimaista vapaata lehdistöä ja kotimaista viihdettä seuraaville sukupolville. 

Tehtävää varten edellytämme: 

  • Kokemusta digimainonnan ja mainonnan teknologioiden parissa (video/display/programmatic/data/DCO...) 
  • Osaamista mainonnan teknologioiden käyttöönottoprojekteista 
  • Ymmärrystä liiketoiminnan kehittämisestä tai tuotekehityksestä 
  • Erinomaista vuorovaikutustaitoa sekä suomeksi, että englanniksi 
  • Ymmärrystä erilaisista verkkoteknologioista ja kykyä oppia nopeasti uutta 
  • Ennakkoluulotonta ja rohkeaa asennetta


Tarjoamme huipputehtävän lisäksi toimialan parhaan asiantuntijaorganisaation, huippuluokan kehitysresurssit sekä innostavat työtoverit. Osana Suomen suurinta mediakonsernia tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 16.6. mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Vatanen (Head of Ad Technology) numerossa 040 538 0578 tai petri.vatanen@sanoma.com