Kehityspäällikkö
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Nyt on tarjolla innostava näköalapaikka suunnannäyttäjien joukkueessa! Meillä Leijona Cateringilla tehdään yli 70 000 ateriaa joka päivä. Tule kehittämään Leijonaa entistäkin vastuullisemmaksi toimijaksi.

Haemme innovatiiviseen joukkoomme Kuopioon kehityspäällikköä.

Haluatko haastaa itseäsi tuote- ja palvelukehityksen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa? Sujuuko sinulta projektinhallinta ja -ohjaaminen tavoitteellisesti ja vankalla projektinjohtokokemuksella tiimin jäseniä positiivisesti kannustaen? Sytytkö digityökalujen tarjoamista uusista mahdollisuuksista liiketoiminnassa?

 Jos vastasit kyllä, sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan Leijonan kehityskulkuun kohti tulevaisuuden tavoitteita. 

Tehtäviisi kehityspäällikkönä kuuluu oman vastuualueesi projektien ja kehityshankkeiden ohjaaminen asiantuntijoista koostuvassa tiimissä. Osallistut TKI-toimintaan, konseptien ja toimintamallien kehittämiseen. Vastaat digityökalujen käyttöönotosta sekä laatuun, asiakastyytyväisyyteen ja ympäristöasioihin liittyvistä toteutuksesta sekä raportoinnista. Tärkeä osa työtäsi on Leijonan vastuullisuusohjelma sekä siihen liittyvät kiertotalouden koordinointiin, tuotteistamiseen ja jatkuvaan toimintojen kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta ravintola- tai palvelutoimialan tuntemusta. Arvostamme erityisesti kokemustasi ja näyttöä tuotekehitys- ja vastuullisuusprojektien toteutuksista. Sinulla on kyky tarkastella laajoja kokonaisuuksia ja arvostamme kykyäsi toimia erilaisten ihmisten parissa. Osaat ohjata ja johtaa projekteja sekä onnistut innostamaan niissä toimivia ihmisiä. Hallitset dokumentaation ja tiedonhallinnan lisäksi työssäsi tarvittavat työvälineet sekä ohjelmistot (MS Office –ohjelmat, SharePoint). Asioit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Persoonana olet tavoitteellinen työkavereita innostava aikaansaaja. Ymmärrät vuorovaikutuksen ja sisäisen viestinnän merkityksen osana onnistunutta tulosta. Toimit järjestelmällisesti myös paineen alla.

Leijonalla sinua odottavat ammattitaitoiset kollegat, jotka tekevät työtään iloisella yhteisen tekemisen meiningillä. Liittyisitkö laumaamme? Odotamme innolla kuulevamme Sinusta! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.5.2020 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Valitulta henkilöltä edellytetään hyväksytty turvallisuusselvitys sekä negatiivinen huumetestauksen tulos.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361337
  • Tehtäväalue: Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio