(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haemme kehityspäällikköä Pieksämäelle VR FleetCaren operatiiviseen yksikköön.

Operatiivinen yksikkö on VR FleetCareen hiljattain perustettu yksikkö, jonka tehtävänä on varmistaa kustannustehokkaat ja asiakaslähtöiset kunnossapitoliiketoiminnan operaatiot. Vastaamme tarvittavan uudistusmatkan suunnasta ja varmistamme muutoksen toteutumisen toimitusketjun ja tuotannon arjessa.

Luomme uusia prosesseja ja käytäntöjä myös tavaraliikenteen ja vaihto-osatuotannon toteuttamiseen Pieksämäellä. Toimintamalliuudistus tähtää uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon tulevaisuudessa. 

Sinä olet tärkeä muutosvoima. Vastaat tuotannon kehitystyöstä muutosmatkalla. Kehitystiimin jäsenenä toimintamallipäällikön roolissa johdat tarvittavia muutosprojekteja, osallistaen koko Pieksämäen konepajan henkilöstön uudistumaan ja uudistamaan toimintatapojaan. Myös asiakasrajapinnassa tapahtuva kehitys- ja yhteistyö kuuluu toimenkuvaasi.

Odotamme, että sinulla on tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava tutkinto. Tehtävä edellyttää työkokemusta prosessien kehittämisestä, liiketoiminnan kehittämisestä ja kehittämisprojektien johtamisesta palvelu- ja tuotantoympäristössä.  Lean- tai Six Sigma -kehitysmenetelmien käyttökokemuksesta olisi hyötyä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä tiimityöskentely-, organisointi- sekä kommunikointitaitoja.  Lisäksi tehtävässä vaaditaan aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta uusiin tehtäviin sekä hyvää paineensietokykyä. Tietojärjestelmien tehokas ja sujuva hyödyntäminen on lähtökohta tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.  Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen muutosmatkan ja kasvumahdollisuuden vaihtelevassa työympäristössä ja uudistushenkisessä ilmapiirissä. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen ja Suomen teollisuuden toimintakykyyn, sillä VR FleetCare vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa niin matkustajaliikenteessä kuin tavaraliikenteessäkin. Hyppäätkö kyytiin?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tutu Wegelius-Lehtonen 24.2.2020 klo 15.00-16.30 p. 0407051286 tai sähköpostitse tutu.wegelius-lehtonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.