(Poistunut julkaisusta)

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
ISTEKKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Käyttöpalvelut-yksikkö tuottaa kokonaisvaltaisia ja korkealaatuisia ICT-palveluja yhtiön asiakkaille. Yksikön tehtävänä on tuottaa alustaratkaisut perustietotekniikkapalveluille sekä kriittisille ja korkeaa käytettävyyttä vaativille liiketoimintasovelluksille. Se tarjoaa asiakkaillemme tiiviiseen asiakasyhteistyöhön ja toimialatuntemukseemme perustuen kokonaisvaltaiset ja tarkoituksenmukaisimmat ratkaisut.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen rohkeaa, aloitekykyistä ja itsenäiseenkin työskentelyyn kykenevää kehityspäällikköä vastaamaan osastokohtaisesta kokonaiskehityksestä ja erikseen osoitetuista toimeksiannoista.

Tehtävääsi kuuluu osastotasoisten kehitystoimenpiteiden suunnittelu ja läpivienti sekä pitkän tähtäimen suunnittelu annettujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävässä osallistut osaston ohjausryhmän kokouksiin, hallinnoit osaston koulutuskokonaisuuksia ja teet henkilöresurssien suunnittelua yhdessä ryhmäpäälliköiden kanssa. Toiminnastasi raportoit yksikön johtajalle. Yrityksen sisäisinä sidosryhminä ovat liiketoimintojen eri yksiköt ja muut kehitysryhmät osastokohtaisten kehitystarpeiden edistämiseksi.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kykyjä aktiiviseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn sekä rohkeutta itsesi ja muiden johtamiseen.

Lisäksi edellytämme hyviä asiakaspalvelu-, dokumentointi- ja viestintätaitoja sekä hyvää asennetta tulokselliseen työntekoon.

Hakijalta toivomme:
- Asiakaslähtöistä toimintatapaa
- Intohimoa ja kykyä kehittää omaa ja osaston toimintaa
- Erinomaisia ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Vastuullista otetta työskentelyyn yhteisten päämäärien saavuttamiseksi
- Soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista koulutusta tai vastaavan tasoista osaamista

Arvostamme myös:
- ITIL- osaamista ja soveltamista
- Palvelun laadunhallinnan tuntemusta
- Sopimushallinnan osaamista
- Mittaamisen ja raportoinnin kehittämisen valmiuksia
- Aikaisempaa esimies- ja johtamiskokemusta

Tehtävän sijoituspaikka on yrityksen Kuopion toimipiste ja valittavalle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys