(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko aktiivinen tekijäpersoona, joka vie projektit tuloksellisesti päätökseen? Työskentelet mielellään itsenäisesti tehtävissä, joissa olet vastuussa suuremmista kokonaisuuksista? Kykenet päätöksentekoon myös haastavissa tilanteissa? Osaat luoda ja ylläpitää hyviä yhteistyösuhteita kumppanuusverkostossasi? 

Haemme Elenian projekti- ja palvelukehitystiimin Tampereelle

KEHITYSPÄÄLLIKKKÖÄ ESIMIESTEHTÄVÄÄN

Projektinjohto ja rakennuttamispalvelut -yksikkö vastaa sähköverkkoprojektien rakennuttamisesta, onnistuneesta läpimenosta sekä säännöllisestä sidosryhmäyhteistyöstä palvelutoimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kehityspäällikkönä vastaat yhdessä tiimisi kanssa Elenian palveluliiketoiminnan rakennuttamis- ja projektinjohtoon liittyvästä palvelukehityksestä. Tiimisi vastuulle kuuluu YSE1998-pohjautuvan urakkasopimusympäristön kehittäminen. Tehtäväkenttääsi ovat myös projektiportfolion BI-raportoinnin sekä sähkö- ja kuituverkon rakennuttamisprosessien jatkuva parantaminen LEAN-periaatteiden mukaisesti.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Sinulla on sähkövoimatekniikan AMK -insinöörin tai DI-tutkinto ja työkokemusta alalta. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää 
•    Rohkeutta uusien toimintamallien kehittämiseksi ja tavoitteellista työskentelyotetta
•    Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
•    Kokemusta sähköverkon rakennuttamisesta tai palvelukehityksestä
•    YSE1998-sopimusosaamista ja LEAN-periaatteiden hallintaa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jukka Laakso, puh. 040 595 5366 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 11.2.2020 www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Älä kuitenkaan suotta odota viime sekunneille, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
 

Haku alkaa 28. tammikuuta 2020 ja päättyy 11. helmikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)