(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Meillä luodaan kestävä työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua! Haemme nyt

 

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Elintarvikehygieniayksikön työturvallisuuden kehittämiseen ja toimintajärjestelmän ylläpitämiseen. Kehityspäällikkönä tehtäväsi on melko laaja sisältäen mm. työturvallisuutemme kehittämistä elintarviketeollisuuden asiakkuuksissa, kohdekiertoja, perehdytykseen osallistumista, ohjeistuksen varmistamista sekä toimintajärjestelmän ylläpitämistä ja kehittämistä. Odotamme sinulta opistotason koulutusta ja kokemusta työturvallisuuden parista ja/tai elintarviketeollisuuden tuntemusta. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä ja olet valmis matkustamaan.

 

Olet tiimipelaaja ja pystyt hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia. Työotteeltasi olet innovatiivinen ongelmanratkaisija, jolla on hyvä organisointikyky. Hallitset yleiset tietotekniset ohjelmat etkä pelkää tarttua uusiin järjestelmiin. Hoidat projekteja systemaattisesti ja viet vastuullasi olevat asiat maaliin. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä todellista halua varmistaa, että henkilöstömme pääsee terveenä kotiin joka päivä.

 

Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn, jossa pääset todella käyttämään osaamistasi ja toteuttamaan ideoitasi. Odotamme paljon, mutta osaavalle tekijälle tämä on myös paikka, jossa pääsee nauttimaan onnistumisista. Näissä tehtävissä on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa pörssiyhtiön tulevaisuuteen ja kehittää toimintaa! Ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä, sillä tukenasi työskentelee laaja joukko eri alojen asiantuntijoita. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kasvattamiseen.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Tarjoamme myös laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. 

 

Onko tässä sinun paikkasi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta!

 

Lisätietoja tehtävästä saat ma-ti klo 12-14 liiketoimintapäällikkö Janne Vapamaalta 0407529009 tai  janne.vapamaa@lassila-tikanoja.fi