(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Palvelukeskus Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Haemme Palvelukeskus Helsinkiin ratkaisukeskeistä vastuullisuus- ja laatu sekä ympäristötyön hallitsevaa

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Palvelukeskus Helsingissä toimimme päivittäin siten, että vastuullisuus, laatu ja Hiilineutraali Helsinki 2035 -toimenpideohjelma toteutuu meidän jokaisen työssä ja palveluissamme. Haemme osaavaa ja tavoitesuuntautunutta vastuullisuus- ja laatutyön sekä hankekehittämisen tekijää ja osaajaa, joka pystyy toimimaan ratkaisukeskeisesti nopeatempoisissa ja muuttuvissa työtilanteissa.

Päävastuualueenasi on varmistaa Palvelukeskus Helsingin vastuullisen toiminnan toteutuminen kaikissa toiminnoissa ja koko arvoketjussa. Saat esimieheltä ja johtoryhmältä koordinaatteja työhösi, mutta pystyt toimimaan itsenäisesti ja kiteyttämään näkemyksesi helposti ymmärrettävään muotoon. Toimit tuloksellisesti ja muita innostaen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet vakuuttava viestijä ja pystyt toteuttamaan visiota haastavassa toimintaympäristössä. Toimit vastuullisuus ja laatutiimin esimiehenä ja pystyt vaikuttamaan tiimin muotoutumiseen. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta tehtävä edellyttää sinulta myös liikkumista muiden työpisteidemme välillä ympäri Helsinkiä.

Kehityspäällikkönä tehtäviisi kuuluu:
- vastuullisuustyön johtaminen, mm. vastuullisuusohjelman rakentaminen, kehittäminen ja toteuttaminen sekä jalkauttaminen
- laatutyön ohjaus kattaen laatuohjelman koordinoinnin ja asiakastyytyväisyyskyselyjen kehittämisen
- ympäristöasioiden koordinoinnin, mm. Ekokompassi-ohjelma
- hanketyön koordinointi yhdessä yksikönjohtajan kanssa, mm. Palvelukeskus Helsingin hankekehitys, kärkihankkeet ja projektit vahvalla digitaalisella kärjellä
- Palvelukeskus Helsingin strategiatyön suunnittelu yhdessä yksikönjohtajan kanssa
- laadun ja vastuullisuustyön sidosryhmäyhteistyö, hankkeet, tapahtumat ja kampanjat sekä viestintä
- tehtävässä raportoit kehityspalvelut-yksikön johtajalle

Kuka olet?
Henkilönä olet helposti lähestyttävä ja analyyttinen. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja vahvat esiintymis- ja vuorovaikutustaidot sekä kyvyn vaikuttaa. Luotsaat kehittämisprojekteja ja tiimiäsi määrätietoisella otteella eteenpäin, sietäen myös keskeneräisyyttä. Et pelkää kyseenalaistaa, vaan uskallat tuoda myös erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja esille.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, mutta ennen kaikkea vahvaa laatutyön, asiakaskokemuksen mittaamisen ja vastuullisuustyön hallintaa, ympäristökysymysten, taloudellisen ja sosiaalisen vastuun tuntemusta ja niiden liittymistä päivittäiseen toimintaan sekä näyttöjä onnistumisista ja vastuullisuusraportoinnista. Osaat tehdä analyyseja ja johtopäätöksiä niiden pohjalta, omaat erinomaiset esimies-, kehittämis- ja projektien johtamiskyvyt. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tahdomme tehdä parasta yhdessä, joten toivomme sinun tuovan työyhteisöömme myös motivaatiosi, vahvan johtamiskykysi sekä uusia ideoita!

Olemme kumppanisi
Olemme vastuullinen työnantaja, jossa on kannustava ja huumorintajuinen työilmapiiri sekä joukko osaavia työkavereita tukemassa. Tarjoamme sinulla avaimet onnistua tehtävässäsi, hyvät työtilat ja välineet, etätyön mahdollisuudet sekä liukuvat työajat. Tehtäväsi on mielenkiintoinen ja monipuolinen, jossa pääset toteuttamaan Maailman toimivin kaupunki -strategiaa asiakaskokemuksen rakentamisen ja ratkaisumyynnin keinoin.

Lisäksi tarjoamme sinulle Suomen suurimman työnantajan henkilöstöedut sekä työsuhdematkalippu- ja kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista. Tiloissamme on mahdollisuus edulliseen henkilöstöruokailuun.
 

Aloitamme haastattelut videohaastatteluilla jo hakuaikana. Toisen vaiheen haastatteluun kuuluu osana myös konsulttiyhtiön tekemä henkilöarviointi. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Työ alkaa 3.2.2020 tai sopimuksen mukaan.


Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä! Bäst tillsammans! Best together!