(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!


Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.


Haemme nyt lainatuotteiden kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Luottojen kehitys -tiimiin Helsinkiin.


Millaista työtä tarjoamme?

- Tiimisi tavoitteena on tuottaa luottotuotteet, -palvelut ja -prosessit S-Pankin strategisten tavoitteiden mukaisesti: asiakaslähtöisesti, kilpailukykyisesti ja kannattavasti.
- Kehität lainojen tuoteominaisuuksia, järjestelmiä, prosesseja ja toimintamalleja yhdessä tiimin kanssa.
- Vastaat hankkeiden selvityksistä, kustannuslaskelmista ja määrityksistä aina niiden toteuttamiseen asti.
- Kartoitat uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja yhteistyökumppanuuksia.


Mitä odotamme sinulta?

- Sinulla on useamman vuoden kokemus vakuudellisten tai vakuudettomien luottotuotteiden parista sekä finanssialan tuote- ja palvelukehityksestä.
- Tunnet projektinhallintamenetelmien lisäksi myös ketterää kehittämistä ja olet valmis kasvattamaan osaamistasi.
- Olet oma-aloitteinen ja ongelmaratkaisukyinen sekä sinulla on hyvät yhteistyötaidot.
- Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi.
- Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.


Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Luottojen kehitys -tiimin esimies Kari Jauhiainen 22.11. klo 13-14 ja 28.11. klo 9-10, puh. 050 355 8908, sähköposti kari.jauhiainen@s-pankki.fi.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ .

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 2.12.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.