(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Meira Nova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

SOK:n tytäryhtiö Meira Nova Oy on Foodservice-tukkukauppa, jonka päätoimipiste sijaitsee Tuusulassa. Meira Novan asiakasryhmiä ovat hotellit ja ravintolat, henkilöstöravintolat, julkisen sektorin suurkeittiöt sekä liikennemyymälät ravintoloineen. Myyntivalikoimaan kuuluvat mm. hedelmät, vihannekset, liha, lihajalosteet, maitotaloustuotteet, teolliset elintarvikkeet, pakasteet, tupakka, alkoholituotteet ja non food -tuotteet sekä tekstiilit ja käyttötavarat.

Haemme kehityspäällikköä vastaamaan liiketoiminnan projekteista.

Kehityspäällikkönä olet operatiivisen johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Tehtävässäsi määrittelet yhdessä liiketoimintojen kanssa projektien ja hankkeiden tavoitteet ja johdat yritystasoisia projektikokonaisuuksia hyödyntäen hankekohtaisesti tiimiin valittuja osaajia. Uskot vahvasti yhteistyön voimaan ja pystyt esimerkilläsi saamaan organisaation eri tasoilla toimivat henkilöt toimimaan yhdessä saman tavoitteen saavuttamiseksi. Suoritat hankkeissa myös itsenäisiä tehtäviä, eli sinulta löytyy syvää osaamista IT-järjestelmistä (SAP) sekä yrityksen eri prosesseista.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vaativan tehtäväkokonaisuuden sen haasteineen ja etuineen.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. KTM tai DI
- Kokemusta ja näyttöä projektien ja hankkeiden läpiviemisestä matriisimaisessa organisaatiossa
- Osaamista yrityksen talousprosesseista
- Vahvaa SAP ja muiden IT -järjestelmien osaamista
- Kyvykkyyttä johtaa osallistavasti yhteistyötä eri osastojen ja tiimien välillä

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pasi Berggren sähköpostitse, pasi.berggren@meiranova.fi ja puhelimitse 24.10.2019 kello 12:00-13:00, p. 010 768 6505.