(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Sospro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Olemme dynaamisessa kehitysvaiheessa oleva kasvuyritys ja haemme joukkoomme rohkeaa, innostunutta ja osaavaa kehityspäällikköä mielenkiintoisiin hankkeisiin ja monipuolisiin kehitystehtäviin. Tässä tehtävässä pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä konserni- ja aluejohdon kanssa sovituissa vakituisissa vastuualueissa ja erillisissä hankkeissa.

Kehityspäällikön tarkempi tehtävänkuvaus määräytyy valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan, mutta tehtävä sisältää seuraavia vastuualueita:

  • digitalisaation edistäminen ja hyödyntäminen ydinpalveluiden ja sisäisten tukitoimintojen kehitystyössä;
  • epäsuorien hankintojen avainkumppanuuksien hallinta ja kehittäminen;
  • hankintatoimen kehittäminen yhteistyössä aluejohdon kanssa;
  • riskienhallintatyökalujen kehittäminen, ja
  • erikseen sovitut projektitehtävät esimerkiksi yritysjärjestelyissä ja toiminnan laajennushankkeissa.

Tehtävä ei sisällä suoraa esimiesvastuuta, mutta projektien onnistumiseksi on tärkeää, että omaat hyvät johtamistaidot ja pystyt itsenäisesti luotsaamaan projekteja eteenpäin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehityspäällikön tehtävässä onnistumista tukee, kun sinulla on luontaista kiinnostusta tuottamiimme palveluihin, palveluiden ja prosessien kehitykseen, digitalisaatioon ja sen mukanaan tuomiin kehitysmahdollisuuksiin, jatkuvaan parantamiseen sekä Lean-ajatteluun. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. DI tai KTM.

Työkokemuksesi voi olla esimerkiksi tuotantoprosessien kehityksestä, projektinhallinnasta tai sote-alan muista kehitystehtävistä. Osaat toimia itsenäisesti ja joustavasti. Olet järjestelmällinen ja omaat erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, koska kehitystyösi vaikuttaa merkittävästi nykyisiin työtapoihin ja olet tehtävässäsi myös muutosjohtaja. Työ on itsenäinen, mutta ei yksinäinen ja saat työhösi vahvan tuen esimieheltäsi.

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti yhtiömme toimintaan ja ihmisiin. Mukavat ja asiantuntevat työkaverit ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme: www.sospro.fi/toihin-meille. Tehtävän työpiste sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa ja tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista toimialueillamme.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Teemu Annala, puh. 0405337568. Soittoajat: pe 27.9. klo 8-12 ja pe 4.10. klo 11-14.

Hakuaika päättyy 13.10.2019. Lähetä hakemus osoitteeseen teemu.annala@sospro.fi ja liitä hakemukseen mukaan CV ja palkkatoivomus. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.