(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme

Kehityspäällikköä

kehittämään asiakkaillemme tuotettavia palveluja yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Oleellinen ja tärkein osa tehtäviäsi on toimia projektipäällikkönä erilaisissa käyttöönottoprojekteissa sekä piloteissa. Toimit linkkinä eri sidosryhmien välillä ja varmistat, että projektit toteutetaan aikataulussa ja laatutavoitteet saavuttaen. Pidät langat käsissä isoissakin projekteissa ja pystyt johtamaan eri sidosryhmiä it palveluntuottajista palvelun käyttäjiin.

Aikaisempi useamman vuoden työkokemus ja näyttö onnistuneista projektin johtotehtävistä laajoissa julkiseen soteen tehdyissä projekteissa ja työskentely it järjestelmätoimittajien kanssa on edellytys kehityspäällikön tehtävässä menestymiselle. Olet järjestelmällinen työotteeltasi ja sydämesi sykkii soten kehitystyölle. Sinulla on korkeakoulu tutkinto, kehittäjän mieli ja haluat olla luomassa parempaa huomisen sotea Suomeen. Nämä ominaisuudet yhdistettynä vahvaan projektinjohtamisosaamiseen ovat paras match!

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Miksi hakisit meille? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan ja ennen kaikkea kokemuksen rikastuttamaan taustaasi. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Kati Federley gsm 040 095 4745.

Jos kiinnostuit, laita hakemus pian, sillä sopivan kandidaatin löytyessä teemme valintoja jo hakuajalla. Haku sulkeutuu 13.10. Kurkkaa kulisseihin ja inspiroidu muutaman luonalaisen uratarinasta: https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/