(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme hankintatiimiin kehityspäällikköä hankintaprosessin ja siihen liittyvien työkalujen kehittämiseen ja digitalisointiin. Työpisteesi voi sijaita joko Vantaalla tai muussa Caverionin toimipisteessä. Vastuullinen tehtävä ja kehittymismahdollisuudet odottavat sinua, hae heti!

Me tarjoamme sinulle kansainvälisen työporukan, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää hankintaprosessia ja käytänteitä. Monipuolinen työnkuva ja yhteistyö niin hankinnan, liiketoiminnan kuin muidenkin yksikköjemme kanssa luo vaihtelevuutta tekemiseen.  Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat:

  • Hankintaprosessin kehittäjä materiaali-, palvelu- ja epäsuoriin hankintoihin
  • SAP –järjestelmän pääkäyttäjä hankinnan osalta
  • SAP -käyttöjärjestelmän kehittäminen ja sen koulutus
  • Hintavertailutyökalujen ja hinnastoprosessin kehittäminen
  • Sähköisen kaupankäynnin kehittäminen
  • Raportoinnin ja analytiikan kehitys
  • Soveltuvin osin tiettyjen hankintojen kilpailutuksien hoitaminen
  • Yhteistyö Caverionin muiden maiden hankintaorganisaatioiden kanssa  

Tässä vastuullisessa tehtävässä menestyt, jos sinulta löytyy jo työkokemusta hankintaprosessista ja SAP:sta. Sinulla on erinomainen käsitys SAP:n mahdollisuuksista ja hankintaprosessin virtaviivaistamisesta. Hallitset myös analytiikan työkaluja, kuten Power BI: n. Sinulla on tekninen koulutus (korkeakoulu tai AMK). Pystyt työskentelemän englannin kielellä sujuvasti, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta, joustavuutta sekä organisointikykyä. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta hankintajohtaja Tero Ikola p. 050 305 7469. Parhaiten tavoitat hänet 19.9. klo 15.00-17.00 ja 25.9. klo 14.30-16.30. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Oyj ja lisätietoja antaa myös rekrytointikonsultti Tiina Sandell p. 040 307 5109. #LI-TN1

Hae tehtävää 03.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.