(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haluamme Tuomi Logistiikalla tuottaa jatkuvasti asiakkaillemme kasvavaa lisäarvoa kehittämällä ja tehostamalla toimintaamme ja palveluitamme. Tätä tehtävää varten haemme nyt kehityspäällikköä tuotannon arvoketjuihin.

Kuluvan vuoden aikana Tuomi Logistiikassa on uudistettu tuotantoprosesseja, käyttöönotettu uusi sähköisen ostamisen järjestelmä Kori sekä uudet varastonhallinta- ja kuljetustenohjausjärjestelmät. Näitä järjestelmiä ja palveluja tullaan kehittämään ja laajentamaan merkittävästi tulevien vuosien aikana. Sinulla on tärkeä rooli asiakasrajapinnassa uusien toimintatapojen juurruttamisessa.

Kehityspäällikkö tulee tekemään toiminnot ylittävää kehitystyötä mahdollistaakseen asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, ja kasvattaakseen saumatonta yhteistyötä kaikkien toimijoiden välillä. Yhteistyökumppaneina on laaja toimittajaverkostomme, sekä terveydenhuollon ja muiden yhteiskunnallisesti merkittävien toimialojen asiakkaamme.

Kehityspäällikön tarkempi tehtävänkuvaus tullaan räätälöimään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan, sisältäen ainakin seuraavia tehtäviä:

  • Toiminto- ja organisaatiorajat ylittävää kehittämistä ilman osaoptimointia
  • Toimitusketjun prosessien kehittämistä saumattomiksi, sujuviksi ja tehokkaiksi
  • Tuotantoketjun ja logistiikan kokonaisvaltaista hallintaa ja sujuvoittamista
  • Eri IT-järjestelmien yhteen toimivuuden varmistamista

Tehtävä ei sisällä suoraa esimiesvastuuta, mutta projektien onnistumiseksi on tärkeää, että omaat hyviä johtamistaitoja ja pystyt itsenäisesti luotsaamaan projekteja eteenpäin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Etsimämme henkilö

Kehityspäällikön tehtävään haettavalla henkilöllä tulisi olla luontaista kiinnostusta palvelujen ja prosessien kehitykseen ja jatkuvaan parantamiseen sekä Lean-ajatteluun. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. DI, insinööri tai KTM. Työkokemuksesi voi olla esimerkiksi materiaalien ohjauksesta, tuotantoprosessien kehityksestä tai projektinhallinnasta. Osaat toimia itseohjautuvasti ja joustavasti etkä hetkahda pienistä asioista. Ratkaiset eteesi tulevat haasteet luovasti yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Me tarjoamme

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin http://tuomilogistiikka.fi/rekrytointi/

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 29.9. mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti.