(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.


Haemme nyt Vakuutuspalveluiden ICT -kehitykseen kehityspäällikköä


Kehityspäällikkönä vastaat sinulle nimetyistä eri liiketoiminta-alueiden järjestelmäprojekteista tai hankkeista, kehität ja koordinoit ketteriä toimintamalleja sekä toimit asiantuntijana erilaisissa liiketoimintaprojekteissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä Elon liiketoiminnan, ICT-kehityksen, tietohallinnon ja järjestelmätoimittajien kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laaja-alaisesti ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Elon tulevaisuuden ICT ratkaisuihin. Tulemme yhdessä valitsemaan vastuullesi tulevat projektit sekä osaamisesi, että kiinnostuksesi pohjalta.

Mikäli innostut yllä mainituista haasteista ja mahdollisuuksista, täytä hakemus ja paikka voi olla sinun!


Odotamme sinulta


 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • valmiutta vetää haastavia projekteja
 • tuloksellisia näyttöjä projektipäällikkönä toimimisesta monitoimittajaympäristössä
 • hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja
 • projektimallien ja menetelmien (ml. ketterät menetelmät) tuntemusta
 • itsenäistä ja suunnitelmallista työotetta
 • erinomaista paineensietokykyä

Tehtävässä menestyminen vaatii aktiivisuutta, vahvaa projektijohtamisen taitoa, aikaisempaa työkokemusta ICT -projekteista sekä kykyä rakentavaan yhteistyöhön liiketoiminnan ja eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi katsomme eduksi työeläkevakuuttamisen sekä AREK ja tulorekisterijärjestelmien tuntemuksen.


Tarjoamme sinulle


 • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
 • itsenäisen ja haastavan työn sekä laajan tehtäväalueen
 • viihtyisän työympäristön Espoon Tapiolassa ja mukavat työkaverit
 • kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut
   

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Päivi Hämäläinen 9.8. klo. 10.30-11.30 tai 15.8. klo 11-12 puh. 0407042432. Pyydämme täyttämään rekrytointijärjestelmässämme olevan hakemuslomakkeen palkkatoivomuksineen 18.8.2019 mennessä.