(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
POP Vakuutus (Suomen Vahinkovakuutus Oy)

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Haemme kehityspäällikköä vetämään projekti- ja prosessikehitystä POP Vakuutukseen.   Toivomme hakijoilta kokemusta ja osaamista digitaalisten palveluiden ja prosessien kehityksestä. Me POP Vakuutuksessa pyrimme rakentamaan kriittiset palvelut, prosessit ja järjestelmät itse. Näin tekemällä saamme parhaat liiketoimintatarpeita tukevat ja mahdollistavat ratkaisut.   Etsimältämme henkilöltä toivomme työtä pelkäämätöntä otetta ja innokasta asennetta, sekä rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin.   Arvostamme ja sovit loistavasti joukkoomme, jos sinulta löytyy:  
  • kokemusta ja kehittämishalua digitaalisten palveluiden ja prosessien kehittämisestä
  • vahvaa osaamista ja kokemusta projektihallinnasta ja niihin liittyvistä veto- ja koordinointitehtävistä
  • hyvät ja tehokkaat määrittely, suunnittelu ja dokumentointi taidot ml. liiketoimintatarpeet, prosessikuvaukset sekä kykyä kääntää liiketoimintatarpeet vaatimuksiksi IT-järjestelmille
  • hyvät organisointi ja ongelmaratkaisukyvyt ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa
  • osaat motivoida asiantuntijoita, sidosryhmiä ja tiimiä tavoitteiden saavuttamiseksi.
Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Meillä tehdään töitä rennossa työympäristössä, osaavassa ja mukavassa tiimissä.   Tarjoamme sinulle matalan organisaation edut, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. laadukkaat työvälineet, lounasetu, joustavat työjärjestelyt, henkilökuntahinnat vakuutuksista ja pankkipalveluista sekä kattavat työterveyshuoltopalvelut.   Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta viimeistään 31.8. mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.   Lisätietoa tehtävästä antaa Head of IT Risto Pihlajasalo (etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi tai 040 5107222).