(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka investoi uusien tuotteiden, uusien teknologioiden ja uusien tapojen tekemiseen? Ja samalla on kiinnostunut kehittämään henkilöstön osaamista? Näin me toimimme Nesteellä. Rohkaisemme työntekijöitämme etsimään uusia innovaatioita ja kehittämään niin itseä kuin tuotteita ja palvelujamme. Kaikki tämä on auttanut meitä olemaan edelläkävijöitä!

Etsimme tuotantoon

Kehityspäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen.

Ydinosaaminen ja tehtävät

Tulet työskentelemään osana öljytuotteiden Operational Excellence toimintoa, Toimintaperiaatteet ja Käytönvalvonta -tiimissä. Kehityspäällikkönä johdat prosessiriskien analysointi -periaatteen kehitystyötä ja tuet käytönvalvojia sekä muuta organisaatiota uuden periaatteen implementoinnissa.

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoa tässä tehtävässä

  • Yliopistotasoinen tutkinto
  • Muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä prosessiteollisuudessa
  • Turvallisuusjohtamisjärjestelmä ja prosessiturvallisuusasiat ovat sinulle tuttuja
  • Ymmärrät turvallisuuden merkityksen ja toimit itse esimerkillisesti turvallisuuden suhteen
  • Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä suullisesti sekä kirjallisesti
  • Sinulla on aikaansaava ja innostava ote.
  • Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia sekä pystyt viemään asiat maaliin

Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana kehittämässä entistä parempaa turvallisuuskulttuuria ja johtamisjärjestelmää yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Pääset työskentelemään dynaamisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää myös omaa osaamistasi.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.7.2019 alkaen, Kaisa Uusitalo 050 458 7435 tai kaisa.uusitalo@neste.com.

Hae viimeistään 4.8.2019. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Rekrytointiprosessi pitää sisällään haastattelut ja soveltuvuusarvioinnin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.