(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme Digitaalisen kanavan kehitys-yksikköön perustettavaan mobiilikehitystiimiimme

Kehityspäällikköä

ohjaamaan kehitystä ja toimimaan mobikehitystiimin esimiehenä.

Mobiilipalveluiden kehityspäällikkö ohjaa mobiilipalveluiden kehitystä kohti maailman huippua. Jos tiedät mihin nykyteknologia taipuu, tiedät millainen on hyvä mobiilipalvelu ja sinulla on halu päästä viemään yhtä Suomen suurimmista digipalveluista eteenpäin, tämä voi olla paikka juuri Sinulle!

Tarvitsemme määrätietoista, näkemyksellistä ja teknisesti osaavaa henkilöä johtamaan perustattavaa mobikehitystiimiä. Tiimi ja toimenkuva on uusi, joten se tarjoaa mahdollisuuden päästä rakentamaan siitä omanlaista niin kokoonpanon kuin toimintatapojenkin osalta. Kehityspäällikön tehtävä on tuottaa ja priorisoida kehitystarpeita yhdessä muiden liiketoiminnan asiantuntijoiden, päälliköiden ja johtajien kanssa ja huolehtia että ne syntyvät tehokkaasti ja laadukkaasti. Vaikka tiimi on uusi, palveluiden käyttäjiä on jo satoja tuhansia, joten työn jälki päätyy heti asiakkaiden arkeen – ja oman työn tulokset näkyy välittömästi, tarjoten Suomen mittakaavassa uniikin mahdollisuuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle:

  • Kiinnostavan työn Suomen suurimpiin kuuluvan digipalvelun parista
  • Mahdollisuuden rakentaa oma organisaatio ja työtavat vastaamaan koviin haasteisiin
  • Erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi
  • Hyvät työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön
  • Rennon mutta aikaansaavan työyhteisön

Odotamme sinulta

  • Vahvaa näkemystä erinomaisista mobiilipalveluista niin käyttökokemuksen kuin tekniikan osalta
  • Ymmärrystä digitaalisesta ja erityisesti sovellusliiketoiminnasta
  • Kokemusta mobiili- ja verkkopalveluiden kehittämisestä
  • Kokemusta esimiestyöstä ja ketterien menetelmien tuntemusta
  • Rentoa mutta tehokasta tekemisen meininkiä

Eduksi on mm. palvelu- tai käyttökokemussuunnitteluosaaminen, sovellus-, web- tai muu relevantti ohjelmistokehitysosaaminen sekä kokemus dataohjautuvasta kehittämisestä (mm. a/b-testaaminen sekä web- ja palveluanalytiikan hyödyntäminen). 

Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kehitysjohtaja Janne Vuorenmaa 23.4. klo 13 ja 29.4. klo 13, puh. 09 4370 8052. 

Kiinnostuitko? Jos, saatat olla juuri hakemamme uusi veikkauslainen, joka tekee tärkeää työtä kaikkien meidän suomalaisten hyväksi.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.5.2019. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.