(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haemme liiketoimintamme vahvistukseksi Teollisuuspalveluiden vaarallisten jätteiden palvelunhallintaan
 
KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ
 
kehittämään toimintaamme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Kehityspäällikkönä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti vahvuuksiesi kautta. Palvelunhallintatiimimme nykyisiä tehtäviä ovat mm. asiakaspalveluprosessien parantaminen, jätteiden käsittelymenetelmien kehittäminen, toimitusketjun vastuullisuuden varmistaminen, myynnin tuotetuki ja tuotannon menetelmäkehitys sekä hyvän turvallisuuskulttuurin edistäminen.
 
Tehtävänkuvaan pääset myös vaikuttamaan itse ja tehtävän tarkempi sisältö määräytyy ennen kaikkea osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä on valtakunnallinen ja toimipaikkasi on sovittavissa L&T toimipisteverkoston mukaan. Työ edellyttää kuitenkin jonkin verran matkustamista L&T:n eri toimipisteiden ja asiakkaiden välillä. Tiimissäsi on monipuolinen ja innostunut joukko saman henkisiä huippuosaajia. Työ on itsenäistä, mutta ei se silti ole yksinäistä, sillä tukena työssä on laaja joukko innostuneita ja innostavia ammattilaisia.

Odotamme sinulta esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai sinulla on jo kilometrejä takana vastaavista tehtävistä. Olet jalat tukevasti maassa pitävä ja hands on yrittäjä -tyyppinen henkilö jolla on vahva halu ja osaaminen kehittää uutta ja myös parantaa wanhaa. Työturvallisuuden merkitytys on sinulle itsestään selvyys. Odotamme sinulta paljon mutta annamme myös mahdollisuuden onnistumiseen, jotka tulevat varmasti palkitsemaan.
 
Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi oikea henkilö, täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.4.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Teemu Salmela, puh. 0503857492. Tavattavissa varmimmin 18.3.2019 klo 14-17 ja 21.3.2019 klo 8-11.

.