(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ


Tehtävän kuvaus


Haemme Metsä Fibren liiketoiminnan kehityksen Teknologia-ryhmään kehityspäällikköä vastaamaan erityisesti sahateknologian ja järjestelmien kehittämisestä. Teknologiaryhmä tukee yhtiön sahojen ja sellutehtaiden tuotantoa sekä tunnistaa ja kehittää Metsä Fibren tavoitteita tukevia teknologioita.

Metsä Fibren sahaliiketoimintaan kuuluvat Lappeenrannan, Rengon, Vilppulan, Kyrön ja Merikarvian sahat Suomessa sekä Svirin saha Venäjällä. Metsä Fibre on Suomen suurin sahatavaran valmistaja ja merkittävä tuottaja myös Euroopan mittakaavassa.

Kehityspäällikkönä vastuualueitasi ovat:

• Tuotantotehokkuuden kehittäminen
• Tuotannon järjestelmien kehittäminen
• Mittausten ja optimointityökalujen kehittäminen

Raportoit tehtävässäsi Metsä Fibren tekniselle johtajalle Matti Toivoselle.

Sijaintipaikkakuntasi on jokin Metsä Fibren Suomessa sijaitsevista sahapaikkakunnista.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä arvostetun suomalaisen metsäteollisuuskonsernin kehitystehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Kehityspäällikkönä vastuualueesi on laaja ja sinulla on merkittävä rooli toimintojen jatkuvassa parantamisessa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi ja kehittyä yhdessä muun organisaation kanssa.


Edellytykset


Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vahva motivaatio kehittää toimintaa ja omaa osaamistaan. Olet järjestelmällinen ja tavoitteellinen vastuunkantaja ja sinulla on vahva tahto onnistua. Osaat lukea sosiaalisia tilanteita luontevasti, innostaa esimerkilläsi, viestiä näkemyksesi selkeästi ja löytää yhteisiä ratkaisuja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, kokemusta tuotannosta ja tuotannon kehittämistehtävistä sekä hyviä johtamis- ja esimiestaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Aikaisempi kokemus sahateollisuudesta katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii matkustamista pääasiassa Suomessa.


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Matti Toivonen, puh. 050 5988 382. Tavoitettavissa 15.2 klo 13-16, 18.2 klo 13-16 ja 22.2. klo 9-12

Hakeminen

Lähetä työhakemuksesi 27.02.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.