(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Varainhoidon teknologiat -tiimiin Helsinkiin

Kehityspäällikköä

Varainhoidon teknologiat-tiimi on osa Rahastot ja varainhoidon palvelut -osastoa, joka vastaa sijoitusrahastojen riskienhallinnasta ja viranomaisraportoinnista, sijoitusrahastojen ja instituutioasiakkaiden salkkujen hallinnointipalveluista ja asiakasraportoinnista.

Tässä tehtävässä suunnittelet, kehität, ylläpidät, dokumentoit ja valvot tiimin vastuulla olevia tietokantoja, tietovirtoja ja tiimin itsensä kehittämiä työkaluja, tuet varainhoidon muita tiimejä tietokantojen ja työvälineiden hyödyntämisessä ja avustat prosessien automaation laadun parantamisessa. Toisissa projekteissa puolestaan ohjaat ryhmän muilta tiimeiltä tilattujen tai sopimuskumppaneilta ostettujen palvelujen tuotantoa ja integroit varainhoidon järjestelmiä ulkoisiin tietojärjestelmiin.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on osaamista relaatiotietokannoista, ETL-prosesseista ja olio- ja skriptiohjelmoinnista. Tunnet käytännössä esim. Microsoft SQL Server, Microsoft SQL Server Integration Services, IBM DataStage tai Microsoft SQL Server Reporting Services -ohjelmistoja ja SQL, C#, VB.Net, Powershell (Microsoft .NET Framework) tai R -ohjelmointikieliä.

Ymmärrys DevOps-menetelmistä ja sijoitusinstrumenttien tuotto- ja riskilaskennan perusteista, kokemus finanssitoimialalta ja soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Työtavaltasi olet ratkaisulähtöinen ja johdonmukainen. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja pitää useita lankoja käsissäsi. Säilytät analyyttisen otteen myös häiriötilanteissa. Kykenet tunnistamaan riippuvuudet ja ongelmat ja löydät ratkaisuja ja edistät niitä sekä itsenäisesti että tiimissä. Luot toimivat yhteistyösuhteet varainhoidon sisällä sekä Kehittäminen & Teknologiat -organisaation kanssa. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Mitä saat meiltä

Tehtävässä pääset soveltamaan tietoteknisiä taitojasi lähellä liiketoimintaa ja osallistut Suomen johtavan finanssialan toimijan muutokseen. Pienessä tiimissä olet monessa mukana ja pääset kehittämään uuden tiimin toimintaa. Teemme työtämme moderneissa toimitiloissa Helsingin Vallilassa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluaisimme kuulla lisää sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi viimeistään 19.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Pekka Isola, puh 050 4661415.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.