(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme Helsinkiin Toimitilarakentamisen liiketoiminta-alueen kehittämisen tueksi

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko kiinnostunut yhdistämään työssäsi vahvan rakennusalan kokemuksesi ja tuottavuuden kehittämisen? Tai haluaisitko päästä soveltamaan kokemustasi erilaisista kehitysprojekteista rakennusalalla? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä voit olla etsimämme kehityspäällikkö, joka saa vastuulleen Toimitilat -liiketoiminta-alueemme kehitysprojektien toteuttamisen.

Kehityspäällikkönä sinulle avautuu aito mahdollisuus vaikuttaa Suomen suurimman rakennusalan yrityksen toimintaan, sillä vastaat liiketoiminta-alueen kehitysprojektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä johdon, muiden kehittäjien ja operatiivisen toiminnan välillä, joten toivomme sinun olevan avoin ja verkostoituvan mielelläsi muiden ihmisten kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Kehityspäällikön työssä voit päästä osallistumaan myös konsernitasolla toimintamme kehittämiseen. Sinulla on pitkäjänteinen ja positiivinen asenne työntekoon, etkä pelkää tarttua haastaviltakaan tuntuviin tehtäviin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta LEANista ja tuottavuuden kehittämisestä. Tässä työssä pääset vahvistamaan sekä omaa että muiden asiantuntijuutta näillä alueilla entisestään. Arvostamme kykyä ymmärtää kokonaisuuksia sekä tunnistaa ja priorisoida kehityskohteita tavoitteidemme mukaisesti. Rakentamisen operatiivisen toiminnan tuntemus on sinulle eduksi, mutta toisaalta monialaisessa työyhteisössämme arvostetaan myös uusia näkökulmia ja kykyä omaksua uutta. Pääset mukaan perustamaan kokonaan uutta tiimiä ja luomaan meille uutta tapaa kehittää toimintaa.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Jouko Ahlstedtiin (VP, Operations Development), p. 040 500 7168.

Hae rohkeasti mukaan joukkoomme 23.11.2018 mennessä! Odotamme innolla, että pääsemme kuulemaan lisää sinusta ja osaamisestasi.