(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme joukkoomme

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Oulussa sijaitsevaan Kirkon palvelukeskukseen. Kehityspäällikön vastuulla on ohjata yksikön toiminnan kokonaisvaltaista kehittämistä varmistaen kustannustehokkaiden järjestelmien hyödyntämisen sekä laadukkaiden toimintatapojen toteutumisen. Kehityspäällikön tehtävänä on edistää palvelukeskuksen tietojärjestelmien käytettävyyttä ja koordinoida niiden kehittämistä. Kehityspäällikkö suunnittelee ja organisoi yksikön sisäisen toiminnan jatkuvaan parannukseen tarvittavan resursoinnin ja valvoo kehityshankkeiden toteutuksia. Kehityspäällikkö osallistuu aktiivisesti palvelutuotannossa käytettyjen järjestelmien kilpailutuksiin ja hankintoihin. Kehityspäällikkö on esimies noin kymmenen hengen asiantuntijatiimille, toimii Kirkon palvelukeskuksen johtajan alaisuudessa ja on Kirkon palvelukeskuksen johtoryhmän jäsen.

Odotamme, että tunnet talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmät ja prosessit. Sinulla on näyttöä asiantuntijaorganisaation esimiestehtävistä vaativissa toimintaympäristöissä. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja selviät haastavistakin tilanteista paineen alla. Sinulla on kokemusta asiakasyhteistyöstä sekä asiakaslähtöisestä toiminnan kehittämisestä. Pystyt löytämään uusia kehityskohteita ja näkemään niiden mahdollisuudet sekä vaikutukset asiakaslisäarvoon. Omaksut nopeasti uusia asioita ja sinulta löytyy muutosvalmiutta. Tarjoamme laajan ja haasteellisen tehtäväkentän kehittyvän toiminnan parissa.

Edellytyksenä tehtävään on soveltuva koulutus (maisteri, diplomi-insinööri tai vastaava) sekä useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien ja prosessien kehityksestä.

Odotamme kehityspäälliköltä
- vankkaa kokemusta taloushallinnon järjestelmistä ja niiden kehittämisestä (mm. SAP)
- laaja-alaista osaamista yksikön toiminnan jatkuvaan ja kokonaisvaltaiseen kehittämiseen
- kykyä monimuotoiseen palvelukehitykseen yhteistyössä asiakkaiden kanssa
- oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta ja kykyä hahmottaa uusia ratkaisumalleja
- kykyä hallita samanaikaisesti useita laajoja kokonaisuuksia ja monitahoisia projekteja
- useamman vuoden kokemusta asiantuntijaorganisaation esimiestehtävistä
- hyviä suomen kielen vuorovaikutus-, kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja

Katsomme eduksi
- ohjelmistorobotiikka- ja automatisointiosaamisen
- kokemuksen palvelukeskusmuotoisesta tai sitä vastaavasta palvelutuotantotoiminnasta
- laatu- ja Lean -osaamisen
- ruotsin kielen taidon

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 701 mukaan vaativuuslisällä korotettuna, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen (kokonaispalkkaus 4591,92 - 5280,71 e/kk). Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa sähköisen rekrytointipalvelun kautta osoitteeseen sakasti.evl.fi / pikalinkit / Kirkon avoimet työpaikat viimeistään torstaina 25.10.2018 klo 16.00 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa Kirkon palvelukeskuksen johtaja Sami Savilaakso (sami.savilaakso(at)evl.fi) tai puh. 040 688 1465, ma 15.10. klo 9.00-10.00 ja pe 19.10. klo 15.00-16.00.