(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

ÄÄNEKOSKEN BIOTUOTETEHTAAN KEHITYSVASTAAVA

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaalle kehitysvastaavaa. Kehitysvastaavana vastaat laaja-alaisesti biotuotetehtaan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, tehtaan elinkaarisuunnitelmasta ja sen viemisestä suurkorjaus- ja investointiprosessille. Tehtävässä korostuvat tiivis laitetoimittajayhteistyö ja aktiivinen työote kaikkien sidosryhmien kanssa. Toimit kehitystiimin esimiehenä ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen. Esimiehesi on tehtaanjohtaja.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin yrityksessämme haasteellisessa tehtävässä. Sinulla on monipuolinen mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi sekä kasvaa yrityksemme mukana tuloksekkaalla työskentelyllä yhä vastuullisempiin tehtäviin.

Edellytykset


Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen vastuunkantaja ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja omaat vahvaa johtajuutta omassa tehtäväkentässäsi. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vavstuullisissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva yliopistotasoinen koulutus. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.9.2018 ja 20.9.2018 tehtaanjohtaja Ilkka Poikolainen, puh. 050 598 7370.

Hakeminen


Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 30.09.2018 mennessä.