(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt Kehityspäällikköä S-Pankin Kehitys, IT ja Palvelukeskuksen Projektit-tiimiin Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä
- toimit osana kokenutta projektipäällikkö- ja osaajatiimiä, joka tarjoaa sisäistä palvelua S-Pankki-konsernin eri yksiköille, liiketoiminnoille ja johdolle projektitoimintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyen.
- toimit vastaavana projektipäällikkönä pankin keskeisissä kehitysprojekteissa.
- vastaat kehitysideoiden kartoittamis- ja analysointitehtävistä.
- olet osaltasi mukana kehittämässä pankin projekti- ja kehitysprosesseja.


Työssä menestyminen edellyttää kokemusta projektienhallintamenetelmistä. Olet toiminut onnistuneesti projektipäällikkönä vaativissa projekteissa monitoimittajaympäristössä. Sinulla on kokemusta projekteista finanssialalla, tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja pystyt konkretisoimaan kehitystarpeet käytännön tekemisiksi. Erityisesti arvostamme kokemusta luotto- ja/tai sijoittamisen tuotteiden kehittämisprojekteista. Lisäksi odotamme sinun kommunikoivan sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme
- aitiopaikan projektitoiminnan parissa digitalisoituvassa pankissa.
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
- hyvät kehittymismahdollisuudet vahvasti toimialaa uudistavassa organisaatiossa.
- innostavan työyhteisön.
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektitoiminnan päällikkö Pauliina Winberg 16.8.2018 klo 9.00-10.00 puh. 050 300 3659.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.8.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.


Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.